Jocul cu cărți, magul

Dacă ai ajuns pe această pagină, însemnă că ți-am stârnit interesul. Pentru început am marea rugăminte să-ți faci timp și să vizualizezi manualul de reguli al acestui ORACOL. Este mai mult decât un joc, fiindcă după îndelungate studii despre numerologie și simbolistică în alchimie, am ajuns la acest rezultat, prin care fiecare calcul matematic pe care-l vei face jucând MAGUL,  va avea o legătură foarte strânsă cu viitorul tău la interpretarea numărului final al acestui joc, indiferent că va fi vorba de 2,4 sau 8 jucători. Jocul MAGUL  este tipărit într-un număr foarte limitat de exemplare, doar 5 există în toată lumea.

Dar să încep prin ați arăta manualul de reguli, ca să-ți dai seama despre ce este vorba.

Descriere

De ce sunt doar 5 exemplare în toata lumea? Ei bine, pentru această întrebare am să vă dau un răspuns, sper eu convingător și care să argumenteze ideea și conceptul jocului MAGUL.


Totul a plecat de la conceptul de bază al calculelor matematice, pe care le-am implementat în Jocul Cetății. Dar voiam să existe un pachet axat doar pe cartonașe de joc, 32 de cartonașe similare cu numărul vertebrelor umane și la femeie și la bărbat al coloanei vetrebrale. Ca și în lumea reală, o ființă umană este influențată de altele sau de conjucturi diferite. Influența dobândită pe parcursul jocului, se va calcula în funcție de fiecare jucător în parte, (Citiți manualul de mai sus.) iar modul puterii fiecărui cartonaș, este corelat într-un mod inteligent pentru a echilibra sau a găsi anumite modalități prin care jucătorul acumulează cât mai multe puncte în funcție de alegerea mutării, folosind o matematică strategică, axată pe adunare și scădere. Ilustrațiile, designul și conceptul acestui joc sunt înregistrate la o agenție internațională independentă, de mărturie a drepturilor de autor. Cumpărătorului i se va da de către autor, un certificat de autenticitate semnat de Ion Baic, autorul Jocului Cetății și al jocului de față, MAGUL. Obiectul licitației constă în a valorifica un exemplar din cele 5 existente, prin etichetarea unui preț pentru a observa valoarea pe care o are și datorită ilustrațiilor făcute de artist dar și prin regulament în sine și unicitate internațională. Jocul constă într-un săculeț de catifea în care se află cele 32 de cartonașe ilustrate cu valori numerice.Cartonașele de joc

magul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *