DESPRE MINE

Am absolvit Universitatea de Arte și Design Ion Andreescu din Cluj Napoca, Facultatea de Grafică și un masterat la Universitatea din București în Management Cultural.

Sunt deschis pentru proiecte noi, în special cele legate de artă și graphic design.

Specializarea mea este îndreptată spre afiș și desenul ilustrativ de presă sau de portret digital, acesta din urmă fiind realizat cu tabletă grafică Wacom intuos 3 în diverse programe de grafică, sau în manieră clasică. Tehnica ilustrațiilor și a portretelor este evidențiată doar prin linie, având similarități cu o gravură de secol XVIII.

De-a lungul timpului, am colaborat cu diverse publicații, printre care se numără revista TIMPUL, unde desenam portrete de editorial, cotidianul Bussines Standard din trustul Realitatea Cațavencu, pentru care desenam ilustrație de primă pagină și portete caricaturizate, promovarea Universității din București prin realizarea de afișe și diplome de eveniment, Consiliul Județean Alba serviciul Turism, iar în momentul de față sunt graficianul Centrului de Cultură "Augustin Bena" Alba.

Printre altele, desenez și caractere din jocuri video online, care pot fi comandate de către jucători, am inventat acest joc de societate a carui pagina o vizualizați cu o grafică si un concept realizate de mine și pe care-l puteți vedea pe acest web site, precum și alte lucrări de graphic design.

De asemenea, desenul și graphic designul este modul meu de viață. Printre premiile câștigate, unul important este premiul de excelență pentru ilustrație la European Newspaper Awards în Viena, anul 2009.

Puteți de asemenea sa-mi vedeți pagina personala aici: https://hasura.ro/